SÄRMÄÄJIÄ, Kurikka

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Kurikka, Laihia, Kauhajoki, Seinäjoki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme asiakkaallemme Kurikkaan päteviä ja ahkeria
 
SÄRMÄÄJIÄ/LEIKKAUS apuhenkilöitä määräaikaiseen työsuhteeseen
 
Työtehtäviisi kuuluu mm.
- Särmäyspuristimen käyttö
- Mankelointia, kierteitystä, porausta, viimeistelyä 
sekä muita levynleikkaukseen liittyviä työtehtäviä
 
Odotamme sinulta
- Ammatillista koulutusta metallialalta
- Aikaisempaa kokemusta särmäyspuristimen käytöstä sekä muista metallitöistä
- Olet myös tottunut käyttämään työkaluja 
- Hyvää kuvienlukutaitoa
- Joustavuutta ja valmiutta 2-vuorotyöhön
- Reippautta ja oma-aloitteisuutta
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän korkealaatuisten tuotteiden parissa. Hyvän perehdytyksen ja nykyaikaisen työympäristön sekä mukavat työkaverit. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Tehtävä alkaa määräaikaisena mutta sinulla on mahdollisuus myös vakituisempaan työhön määräaikaisuuden jälkeen.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää viimeistään 31.12.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi