TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ / PRODUCTION WORKERS, Kokkola

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakasyritykseemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

satunnaiseen tarpeeseen ja tuuraajiksi

Emme edellytä aiempaa työkokemusta tuotantotyöstä, hyvä motivaatio ja halu oppia riittää mainiosti. Tarjolla on tuotannon avustavia tehtäviä vuotien käsittelyn eri vaiheissa. Saat tarjolla oleviin tehtäviin hyvän opastuksen ja työtä tehdään pareittain tai pienissä ryhmissä.

Tarjolla on myös kevyempää tuotantotyötä lemmikkiherkkujen valmistuksen parissa näppäräsormisille. Tuotantolinja on upouusi ja moderni, työ sisältää monipuolisia tehtäviä linjastolla. Koulutuksesta tai kokemuksesta elintarvike-, rehunvalmistus tai siivoustehtävissä on eduksi, muttei vaatimus. Hygieniapassista on etua, mutta se ei ole välttämättömyys!

Kaikki aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Työyhteisö on kansainvälinen ja siksi työssä tulee toimeen suomen lisäksi myös pelkällä englanninkielellä. Työ sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Kokkolasta, joten töihin päästääksesi tarvitset ajokortin ja auton. Kyseessä on pääsääntöisesti päivätyö, satunnaisesti vuorot sijoittuvat iltaan ja joskus tarjolla voi olla työtä viikonloppuisin. Palkkaus työsuhteessa kenkä- ja nahkateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Mahdollisuus tulevaisuudessa myös kokoaikatyöhön.

Toimi nopeasti, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae tehtävää viimeistään 3.3.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Susanna Määttä, 040 183 8301 tai susanna.maatta@manpowergroup.fi

-----------------------------------------------------------------------------------

We are looking for 

PRODUCTION WORKERS 

for our client company for occasional needs and substituting

Previous experience of production work is not necessary. Good motivation and willingness to learn is all that is needed. In this position you will be assisting in different phases of leather production. You will get a comprehensive introduction to the different tasks. You will mostly work in pairs or in small groups.

We are also offering light production work in pet treat production, which require quick and nifty hands, not physical strength. This production line is brand new and modern, work is neat. Education or work experience in food or feed production or cleaning. In case you have a hygiene passport (hygieniapassi), please let us know, but it is not required!

All previous work experience is considered an asset. You will be working in a multicultural work environment, so you’ll need to be able to communicate in English or Finnish. The working locations are about 20 km from Kokkola, so you will need a driver’s license and a car to be able to get to work. Working hours are normally day time, but there might be some shifts in the evenings or occasionally on weekends. Salary is according to Kenkä- ja nahkateollisuus collective labor agreement. Possibility for full time work in future.

Apply for this position quickly, work starts when suitable candidates are found!

Apply by 3rd of March by registering your user account at www.manpower.fi and submitting an application.

If you have questions or want to know more about the position, you can contact Susanna Määttä from Manpower at susanna.maatta@manpowergroup.fi or call 040 183 8301.