SPECIAL COFFEE BARISTA, Helsinki-Vantaan lentokenttä

Oletko kahvifriikki tai kahvihipsteri? Saako pelkkä kahvintuoksu sinut hymyilemään? Haluatko oppia erilaisten premium –kahvien salat ja luoda uskomattomia hand brew –tekniikalla valmistettuja kahveja matkailijoille? Etsitkö tiimiä, jossa todella hyvä meininki ja huumori ovat arkipäivää? Tai työympäristöä, jossa koet aina olevasi menossa, kymmenien eri kielien ja kansallisuuksien ympäröimänä? Tässä tehtävässä kehityt todelliseksi kahvi-asiantuntijaksi sekä asiakaskokemuksen luojaksi!

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme trendikkään Johan & Nyström –lentokenttäkahvilan huipputiimiin
 
BARISTAA
 
kansainväliseen ympäristöön Helsinki-Vantaan lentokentälle. Johan & Nyströmin baristana saat olla täysin oma itsesi ja persoonasi, kunhan olet valmis pitämään töissä kivaa ja valmis heittämään omat vitsisi osaksi työyhteisön todella hyvää meininkiä! 
 
Kyseessä on puolen vuoden vuokratyösuhde Manpowerin kautta, jonka jälkeen työsuhteen vakinaistuminen tai rekrytoituminen suoraan asiakasyrityksellemme HMSHost Finland Oy:lle on hyvin todennäköistä. Työtä on tarjolla 30h/60h tai 90h /3 viikkoa kaikkina vuorokaudenaikoina. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 
Tehtäviisi kuuluu
- mahtavan ja laadukkaan asiakaskokemuksen luominen kansainvälisille asiakkaille
- kahvin valmistaminen ja tarjoilu
- ruokatuotteiden valmistaminen ja tarjoilu
- vitriinituotteiden esillepano
- kahvilan siisteydestä ja asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtiminen 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- englannin kielen sujuvaa osaamista
- aiempaa kokemusta kahvilassa työskentelystä tai baristan työstä 
- intohimoa ja asiantuntemusta kahviin ja sen valmistamiseen
- halua kehittyä työssäsi 
- rentoa, itsevarmaa ja oma-aloitteista asennetta 
- kykyä heittäytyä työhön omalla persoonallasi ja pitää töissä hauskaa! 
- salmonella-, hygienia- ja anniskelupassia
 
Tarjoamme trendikkään työn premium & luomu –kahvin parissa kansainvälisessä ympäristössä. Rento ja hauska työilmapiiri yhdistettynä hilpeisiin lentomatkustusasiakkaisiin takaa mielenkiintoiset työpäivät. Hyvälle tekijälle on tarjolla mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai 040 827 9433. 
 
Johan & Nyström kahvilaa operoi HMSHost Finland Oy, jolla on 19 kahvilaa & ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lisätietoja osoitteesta: http://hmshost.international
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.