Senior OpenStack Solution Specialist, Helsinki

Elisa Oyj on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden markkinajohtaja. Meillä on yli 6,2 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt –listalla. Liikevaihtmme vuonna 2017 oli 1,79 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 700. Lisää meistä: www.elisa.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Pirkanmaa, Helsinki, Tampere
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1
 
IT Platform and Hosting Services –osastomme tukee liiketoimintayksikköjämme vastaamalla Elisan datakeskusten hostaus –palveluiden, yritysasiakkaiden tietoliikennepalveluiden, sekä tiettyjen B2B loppukäyttäjäpalveluiden ohjelmistoteknisestä ylläpidosta ja kehitystyöstä. Osaston19 hengen tiimi etsii kokenutta, kehittämissuuntautunutta OpenStack –asiantuntijaa Helsingin Pasilan pääkonttoriimme. Myös Tampereen toimisto voi tulla kysymykseen.
 
Senior OpenStack Solution Specialist
 
Tehtävänäsi on luoda, ylläpitää ja edelleen kehittää OpenStack –pohjaisia pilvipalveluita ja –sovellusalustojamme.
 
Odotamme 
- hyvää käytännön osaamista ja näyttöjä OpenStack -pohjaisten sovellusalustojen ylläpidosta ja kehittämisestä.
- aitoa innostusta ja kiinnostusta tutkia, oppia ja olla mukana kehittämässä uusia OpenStack -sovellusalustoja.
- näkemystä tulevaisuuden OpenStack –pohjaisten pilvipalveluiden alustoista.
 
Toivomme
- eri pilvipalveluteknologioiden, -konseptien ja –arkkitehtuurien tuntemusta.
- OpenShift, Container Technologies, DevOps tuntemusta.
- .OOO for OpenStack, Red Hat Linux for Enterprise rel.7, RHCSA ja RHCE tuntemus ovat plussaa.
- hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.
 
Tarjoamme
- inspiroivan työympäristön, tinkimättä parhaat työkalut sekä mukavat ja asiantuntevat työkaverit.
- mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja kehittää omaa osaamistasi ja uraasi.
- mahdollisuus vaikuttaa päivittäin suoraan liiketoiminnan menestykseen ja asiakastyytyväisyyteen.
- joustavat työskentelyolosuhteet, energisen työyhteisön ja osaavien kollegoiden tuen.
- Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon kilpailukykyiset ja monipuoliset henkilöstöedut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista.
 
Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysymyksiä, ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö Experiksen seniorikonsultti Pauli Jakobssoniin,  pauli.jakobsson@fi.experis.com tai +358 400800386 , joka kertoo sinulle mielellään lisää! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 06.04.2018 oheisen linkin kautta www.experis.fi
 
Vuonna 2017 Elisa nousi Suomen parhaiden työpaikkojen listalle. Listaus perustuu Great Place to Work Finlandin tekemään työpaikkatutkimukseen, jossa suurin painoarvo on työntekijöiden arvioilla työpaikastaan.

 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.