KIRJANPITÄJÄ, Tampere

Palveleva, asiakasta kuunteleva toimintamalli on kulmakivi, johon olemassaolomme perustuu. Haluamme tarjota markkinoiden parhaat ja käyttäjäystävällisimmät ohjelmisto- sekä palveluratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Uunituoreen asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan olemme onnistuneet. Tällä hetkellä Pajalaisia on parikymmentä, ja useat meistä ovat olleet täällä jo yli vuosikymmenen, välillä – niin halutessaan - tehtäviä vaihtaen. Meillä on rento, mutta ahkera ja visioita pursuva tekemisen meininki eikä asioiden kehittymistä hankaloiteta liiallisella kankeudella. Omaan työhönsä ja työympäristöönsä saa ja mielellään pitääkin vaikuttaa. Kuulumme pohjoismaiseen vahvaan konserniin, joten muskelit ovat kunnossa ja meillä saa halutessaan myös aimo ripauksen kansainvälisyyttä. Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ohjelmisto- sekä tilitoimistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Tutustu tarkemmin www.pajadata.fi

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme nyt kahta KIRJANPITÄJÄÄ Tampereen toimipisteellemme.

Vastuualueisiisi kuuluvat taloushallinnon monipuoliset palvelut mm. palkanlaskenta, laskutus, kirjanpito, tilinpäätökset sekä veroilmoitusten teko. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti putki-, sähkö, -rakennusalan työehtosopimuksen alaisuudessa toimivia yrityksiä, joten sinulle eduksi on näiden TES-alojen tuntemus. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mediapoliksessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-  vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpitäjä tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa
-  joustavaa, itsenäistä, jämäkkää, tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta
-  hyviä kommunikointi-ja tiimityötaitoja
-  positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme

-  mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä
-  mukavat työkaverit ja viihtyisän ympäristön

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde elokuuhun, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 18.3.2018. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Mikko Keskinen, puh. 040 674 3150, mikko.keskinen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.