ASIAKASNEUVOJA RAHOITUSALALLE, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme nyt rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme kahta asiakasneuvojaa määräaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteen kesto on 31.8.2019 ja työaika on 37,5 h/viikko. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat pankki- ja henkilöasiakkaiden palvelu laskutukseen ja luottokortteihin liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on kolmivuorotyötä, jota tehdään arkisin ja viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- sujuvaa suomen ja ruotsin, sekä hyvää englannin kielen osaamista
- aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, erityisesti puhelinasiakaspalvelusta. Rahoitus- tai pankkialan kokemuksen katsomme eduksesi.
- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- paineensieto- ja päätöksentekokykyä
- kykyä itsenäiseen toimintaan

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä rahoitusalan yrityksessä, rahoitusalan työehtosopimuksen mukaisen kilpailukykyisen palkkauksen (vaativuusluokka 4.2 + vuorolisät) sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi