Osaajia tekniseen tukipalveluun, Turku

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
10

 

Telia on Liigan uusi koti ja nyt kun lätkäkausikin on startannut, haluamme joukkoomme lisää asiakaskokemuksen ammattilaisia! Olisitko sinä uusi mämppäriläinen?

Etsimme nyt ManpowerGroupin asiakaspalvelukeskukseemme Turkuun osaajia tekniseen tukipalveluun työskentelemään Telia Häiriöilmoitus ja Telia Helppi -palveluissa.

Tehtävässä autat Telian kuluttaja-asiakkaita teknisissä kysymyksissä monikanavaisesti puhelimitse, chatin kautta sekä sähköpostilla. Asiakaskohtaamiset ovat monipuolisia, aiheena voi olla esimerkiksi:

  • Tuotteiden ja palveluiden vikatilanteet sekä niiden analysointi ja ratkaiseminen
  • Kanavapakettien asennus ja käyttöönotto sekä vikatilanteet
  • Verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen ja tietokoneiden ja modeemien asetusten korjaukset
  • Sähköpostiongelmien ratkaiseminen ja sähköpostiohjelmien asetusten korjaaminen
  • Haittaohjelmien poistaminen asiakkaiden päätelaitteilta
  • Laitteiden ja ohjelmistojen käytön opastus

Ensiluokkaiseen asiakaskohtaamiseen kuuluu myös lisämyynti ja näin parhaiden kokonaisratkaisujen löytäminen asiakkaalle tarkkaa pelisilmää käyttäen.

Haemme Turkuun uusia mämppäriläisiä ensisijaisesti määräaikaisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on iltapainotteisia työvuoroja sekä mukavia viikonloppuvuoroja. Jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työstä, niin sekin onnistuu, sillä meillä on tarjolla tunteja 18-37,5 viikossa. Tämä tehtävä sopii siis erinomaisesti myös opiskelijalle!

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta mämppäriläisen ominaisuuksia, joita ovat ketteryys, iloisuus, innokkuus ja asiakaslähtöisyys. Näemme nopeasti lisämyyntitilaisuudet asiakaspalvelukohtaamisissa ja tartumme niihin reippaalla palveluasenteella.

Toivomme, että sinulla on jo valmiiksi vahva tekninen pohjatietämys, jonka olet saavuttanut esimerkiksi harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta. Osaat toimia loogisesti ja ratkaisukeskeisesti asiakastilanteissa myynnillisyyttä unohtamatta. Työskentelet sujuvasti ja tavoitteellisesti eri kanavien välillä – käytännössä pystyt vaihtamaan puhelinasiakaspalvelusta chat-palveluun ilman ongelmia.

Mitä tarjoamme sinulle

Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi sekä haastamaan ja kehittämään itseäsi mielenkiintoisessa työssä. Tämän lisäksi tarjoamme innostavan työporukan, jonka yhteishenki on ensiluokkainen. Touhuamme yhdessä aktiivisen Syke-työnhyvinvointitiimimme innoittamana, joka pitää huolen porukkamme henkisestä ja fyysisestä jaksamisesta myös työn ulkopuolella. Meillä kaikilla on joustavat työajat, joihin voi itse vaikuttaa ennalta. Noudatamme ICT-alan työehtosopimusta, joten taskuusi kilahtaa paitsi kilpailukykyinen tuntipalkka myös lisäansioita myyntituloksista!

Lisätietoa

Työt alkavat sopimuksen mukaan palkallisella kahden tai kolmen viikon koulutusjaksolla. Työaikamme ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7:45-20:15 välillä, jonka lisäksi päivystysvuoro on klo 22 asti, ja lauantaisin ja sunnuntaisin 8:45 -16:45 välillä, jolloin päivystysvuoro on klo 20 asti.

Haemme työntekijöitä pääasiassa määräaikaisiin työsuhteisiin – vakituiset työsuhteet ovat jatkossa mahdollisia. Määräaikaiset työsopimukset tehdään aluksi vuoden loppuun asti.

Etsimme nyt erityisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin kollegoja, tunteja tulee olemaan 18-37,5h/vko omien toiveiden ja tilausmäärien mukaan. Palkallisen koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 8-16 vuoroihin. Jokaiselle tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, ja työtehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpimenemisen.

Mikäli jokin tehtävän sisällöstä jäi mietityttämään, palvelupäällikkömme Mirka Lempinen vastaa mielellään kysymyksiin! Mirkan tavoitat numerosta 040 664 7924, hän on kalenteristaan varannut aikoja 27.9. klo 10:30-11 ja 3.10. klo 12-12:30, jolloin hänet tavoittaa. Rekrytointiprosessin etenemisestä voit tiedustella rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810. 

Haethan nopeasti mämppäriläiseksi, sillä uusi koulutusryhmä kasataan mahdollisimman pian ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Käy jättämässä hakemuksesi ja rekisteröimässä profiilisi osoitteessa www.manpower.fi heti tai viimeistään 28.10.2018!

Tutustu työyhteisöömme Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/contactcenterturku/

https://www.instagram.com/mgsccturku/