Kollegoita myyntitiimiin, Jyväskylä

ManpowerGroup Solutions Customer Experiences työllistää 500 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista varmistaen heille aina parhaat palvelut, osaamisen hyödyntää niitä, sekä kokonaisvaltaisen tyytyväisyyden. Työskentelemme monikanavaisesti palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
3

 

Tuntuuko siltä, että intoa ja potentiaalia olisi oppia uutta, mutta mahdollisuus näyttää on vaikea saada? Haluatko startin urallesi myynnin ja maailmanluokan asiakaskohtaamisten parissa? Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tähän Jyväskylän toimistollamme

 

Etsimme joukkoomme innokkaita työkavereita niin kesätöihin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin

Pääset työskentelemään vakuutusmyynnin tai sähkömyynnin parissa, ja kehittymään päivä päivältä kohti myynnin ammattilaisuutta. Työtä teet kansainvälisten huippubrändien kanssa rehellisesti ja rennolla fiiliksellä.

Työpäiväsi voit räätälöidä itsellesi sopiviksi, ja jokaiselta tunnilta saat vähintään 10 euron tuntipalkan ja tietysti bonusta omaan suoriutumiseesi perustuen. Ansiot voivat olla keskimäärin 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta.

 

Millaisia työkavereita etsimme?

Toivomme työkavereiltamme ennen kaikkea positiivista ja reipasta asennetta. Aiempaa myyntikokemusta tai työhistoriaa emme edellytä, sillä tämän työn oppii vain tekemällä ja me haluamme opettaa sen tekemisen. Tule sellaisena kuin olet ja ota mukaasi innokas, rohkea ja ennakkoluuloton asenne!

Sinua odottaa noin 40 hengen tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen toinen toistaan tsempaten. Esihenkilöt valmentavat ja tukevat sinua päivittäisessä työssäsi – yhdessä saavutamme tavoitteet päivästä toiseen.

Jos haluat huikean startin urapolullesi ja arvokasta työkokemusta, tule meille työkaveriksi!

Jäikö jokin askarruttamaan? Voit olla yhteydessä Service Manager Marko Hänniseen arkisin klo 12-16, puh. 040 6311 995 tai rekrytointitiimiimme puh. 040 652 8810 arkisin klo 9-15 välillä tai laita viestiä osoitteeseen fi.mpgs.cx.rekrytointi@manpowergroup.fi. Autamme mielellämme!

 

Hae tehtävää osoitteessa manpower.fi painamalla ”Hae” –nappia  – Kerro meille millaisen työkaverin me sinusta saisimme. Haku sulkeutuu 19.6.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Meidät löydät somesta, jossa voit tutustua meihin ja meininkiimme paremmin:

https://www.facebook.com/mgsCustomerExperiences/

https://www.instagram.com/mgs_customer_experiences/

Viimeinen hakupäivä
2019-06-19