DEMAND PLANNER, Vantaa

Findus Finland Oy on osa Euroopan johtavaa pakastetuotteiden valmistajaa Nomad Foods Europea. Nomad Foods Europe toimii yli 4300 työntekijän voimin, 15 eri Euroopan maassa ja liikevaihto on noin 2 mrd €. Findus Finland Oy toimii sekä vähittäiskauppa- että suurkeittiösektorilla. Vuonna 2017 Suomen liikevaihto oli noin 37 milj. €. Henkilöstön lukumäärä Suomessa on 29 ja konttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. Katso lisätietoja www.findus.fi ja www.findusfoodservices.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Kaupan ala - Retail, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Findus Finland Oy:lle Demand Planneria määräaikaiseen työsuhteeseen ERP-järjestelmäprojektin ajaksi. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä ja töiden toivottu alkamisajankohta on kesäkuussa, kuitenkin viimeistään elokuun alussa. Työsuhde kestää vähintään toukokuun 2019 loppuun. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Kaivokselassa. 

Tehtävässäsi toimit myynnin sekä sisäisten ja ulkoisten tavarantoimittajien keskeisenä linkkinä varmistaen tuotteiden saatavuuden ja kustannustehokkaan logistisen toiminnan. Vastaat myynnin ennusteiden päivittämisestä, tavaravirrasta, ostotilauksista ja varastohallinnasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Suomen myynnin johdon kanssa ja konsernin Supply Chain -organisaation kanssa. Lähin esimiehesi on Suomen toimintojen toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta tavaravirtahallinnasta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä soveltuvaa kaupan, logistiikka- tai elintarvikealan koulutusta. Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen, tarkka, tehokas ja systemaattinen asioiden eteenpäin viejä. Hallitset numerot hyvin ja saavutat sinulle asetetut tavoitteet. Kokemus eri toiminnanohjausjärjestelmistä (SAP) tai suunnittelujärjestelmistä (APO, IBP/S&OP, TXT) katsotaan eduksi.    

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja hyvän työilmapiirin. Työssäsi pääset hyödyntämään alansa johtavan kansainvälisen yrityksen osaamista ja tämän tuomia mahdollisuuksia.  

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.