JAKELUAUTONKULJETTAJA, Jyväskylä

Kuljetusapu Kimmo Taipale Oy kuljetustoiminta alkoi Jyväskylässä vuonna 1993. Toiminta perustuu monipuolisiin kuljetuspalveluihin. Tällä hetkellä kuljetuskalusto sisältää 25 autoa. Tavoitteena on pyrkiä löytämään asiakkaan kanssa yhteistyössä kokonaisuudet, jotka tuovat kustannustehokkuutta kuljetusketjuun. Yrityksen keskeisiä toimintaperiaatteita ovat; rehellisyys, luotettavuus, joustavuus ja oikeudenmukaisuus. Kuljetusapu Kimmo Taipale OY haluaa edistää henkilöstönsä ammattitaitoa ja työssä jaksamista sekä hoitaa tyytyväisiä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme kesätyöntekijäksi 

JAKELUAUTONKULJETTAJAA Keski-Suomen alueelle

Työnkuvaan kuuluu jakeluautolla leipomotuotteiden jakelutehtävät Keski-Suomen alueella. Työtä tehdään vakioreiteillä ja työvuorot alkavat aamuyöllä. Sinut perehdytään työhön ja reitteihin noin viikon-kahden koulutuksella, jonka jälkeen työt tehdään itsenäisesti. Lähtö ja saapumispaikka on Jyväskylän Seppälänkankaalla.

Kuljettajalta toivomme:

- kuljettajan ammattipätevyydet (vähintään C-ajokortti)
- kokemusta kuljettajan tehtävistä ja ammattimaista työotetta
- luotettavuutta, ahkeruutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja  
- hygieniapassi katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt kestävät 25.8.2018 asti. Palkkaus on kuorma-auto alan TESin mukaisesti ja työtä tehdään yhdessä vuorossa (aloitus kello 04-06 välillä), 5 päivää viikossa.

Hae tehtävää www.manpower.fi –sivujen kautta ja muista lisätä myös CV:si. Lisätietoa tehtävästä Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 5701 065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.