MYYNTISIHTEERI, Oulu

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Kaupan ala - Retail, IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Ouluun
 
MYYNTISIHTEERIÄ

Tehtäväsi myyntisihteerinä ovat monipuolisia sekä vaihtelevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä. Vastaat mm. tarjousten ja tilausten käsittelystä sekä niiden koordinoinnista, rahti- ja kuljetusasiakirjojen teosta, tuotetiedon ja -neuvonnan tarjoamisesta asiakkaille, laskutuksesta sekä laadukkaasta reklamaatioiden käsittelystä. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu muita toimiston yleisiä työtehtäviä, kuten esim. toimistotarvikkeiden tilaus. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, tuotannon, logistiikkapartnereiden ja eri alihankkijoiden kanssa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- kaupallista AMK-tasoista koulutusta
- muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- hyvät it-taidot, ja kokemuksen Lemonsoft -järjestelmästä katsomme eduksesi

Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen sekä omaat itsenäisen otteen työhösi. Sinulle on myös luontaista jatkuva itsesi ja toiminnan kehittäminen.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus, mutta mahdollisesti myöhemmin vakinaistettava.
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi, kuitenkin viimeistään 26.10.2018. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä, puh. 040 357 2501, paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi.