OSA-AIKAINEN AULAPALVELUHENKILÖ, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

Haemme asiakkaallemme Espooseen OSA-AIKAISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ/TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun alusta syyskuun loppuun. Työaika on noin 8-20 h/vko. Elokuussa töitä on tarjolla to-pe klo 12.30-16.30, syyskuussa enemmän (keskimäärin 12-20 h/vko, 4 tunnin työvuorot). Työpaikka sijaitsee Espoossa Niittykummussa hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluu
- vieraiden vastaanotto
- puhelinvaihteen hoito
- postitustyöt
- avustaminen monipuolisissa toimistotöissä

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- oma-aloitteellisuutta
- täsmällisyyttä ja huolellisuutta
- suomen kielen ohella hyvää englannin kielen taitoa
- MS Office-taitoja
- aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi

Tarjoamme vaihtelevan ja joustavan työn esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen kansainvälisessä yrityksessä.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa 18.7. asti Manpowerin rekrytointikonsultti Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi ja sen jälkeen Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. Hakemusten läpikäynti aloitetaan vasta elokuun alussa.