TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, Oulu

Vihtan Oy on 2010 perustettu yritys, joka tarjoaa erilaisia lasiratkaisuja suomalaisiin koteihin sekä julkisiin kohteisiin. Valmistajana olemme Suomen johtavia alan yrityksiä ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin valmistamalla nopeasti mahdollisimman hyvin soveltuvia lasiratkaisuja. Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä, rakennus- ja tukkuliikkeitä sekä rautakauppoja. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 6.5 milj. EUR.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Vihtan Oy:n tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen Ouluun

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tuotannon tehokkaasta organisoinnista, kannattavuudesta ja laadun varmistuksesta. Tuotantopäällikkönä olet vastuussa tuotannon tavoitteiden saavuttamisesta sekä kuormituksen suunnittelusta ja hallinnasta. Tuotekustannusten kontrollointi ja tuotannon hankintatoiminta kuuluu myös työtehtäviisi. Tuotantoprosessien ja laadun ylläpito sekä jatkuva kehittäminen ovat myös osa vastuualuettasi. Hyvä esimiestyö on keskeinen osa toimenkuvaasi. Tehtävässäsi raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen sekä aikaisempaa kokemusta tuotannon johtamisesta ja kapasiteetin hallinasta. Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää tuotantoprosessien ymmärrystä ja kuormituskokemusta sekä halua kehittää prosesseja että toimintaa. Olet esimiehenä jämäkkä ja määrätietoinen ihmisten johtaja, jolla on kykyä motivoida ihmiset työskentelemään tavoitteellisesti ja auttaa työntekijöitä kehittämään toimintatapojaan.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden monipuolisiin, haastaviin ja itsenäisiin työtehtäviin taloudellisesti vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Työskentelet ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä.

Toimi nopeasti ja hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi, kuitenkin viimeistään 15.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä, puh. 040 357 2501, paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi.


Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.