Marketing Administrative Trainee

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Nissan tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla osana kansainvälistä organisaatiota, jossa on monipuolisia uramahdollisuuksia. Liity joukkoomme!

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

Etsimme nyt pääkonttorillemme Espoon Keilaniemeen energistä henkilöä positioon:

MARKETING ADMINISTRATIVE TRAINEE

Tämä täysipäiväinen, kuuden kuukauden mittainen harjoittelu on suunniteltu tukemaan meneillään olevia opintoja, jonka takia positio on ideaali korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle. Harjoittelusta maksetaan pieni rahallinen korvaus.


Tehtävät ja vastuut:

Tässä tehtävässä työskentelet Nissan Nordic Europen Suomen maaorganisaation jäsenenä ja avustat tiimiä jokapäiväisissä tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Markkinointi-, jälkimarkkinointi- ja koulutusmateriaalien oikolukeminen

  • Verkkosivujen päivittäminen ja testaaminen

  • Autohinnastopäivityksissä avustaminen  

  • Jälleenmyyjä- ja markkinointikampanjoiden kommunikaatiossa avustaminen

  • Osastoajoneuvojen hallinnointi

  • Kampanja- ja markkinointisuunnitteluprosesseihin osallistuminen


Ketä me etsimme:

Opiskelet tällä hetkellä esim. markkinointia tai liiketaloutta korkeakoulussa tai yliopistossa ja olet halukas suorittamaan harjoittelun kansainvälisessä työympäristössä. Olet motivoitunut, innokas ja itseohjautuva, pystyt kantamaan vastuuta ja työskentelet mielellään sekä tiimissä että itsenäisesti. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä. Äidinkielesi on suomi ja pystyt kommunikoimaan selkeästi ja sujuvasti englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. B-ajokortti vaaditaan tähän tehtävään.

Alustava aloituspäivä on 7.1.2019, mutta on vielä sovittavissa. Jos olet innokas liittymään tiimiimme, hae nyt! Haethan tehtävään meidän Global Career Site –verkkosivujen kautta seuraamalla tätä linkkiä: https://alliance.wd3.myworkdayjobs.com/nissanjobs/job/Espoo/Marketing---Administrat-Country-Trainee_R00021857. Olethan nopea, alamme haastattelemaan soveltuvia henkilöitä heti ja positio täytetään mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeesi suomeksi viimeistään 16.12.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Country Marketing Coordinator Oanh Siitonen +358 (0)10 770 5116 seuraavina ajankohtina: 10.12.2018 klo 14:00-16:00 ja 13.12.2018 klo 9:00-11:00.


Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 17 000 työntekijää suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa, tuotannossa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin mallistoon kuuluu palkittuja crossover-malleja, hyötyajoneuvoja sekä maailman myydyin täyssähköauto Nissan LEAF. Nissanin tavoitteena on nousta Euroopan suosituimmaksi aasialaiseksi automerkiksi.