REKRYTOINTIKONSULTTI, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

Kasvumme tueksi haemme myynnillistä ja dynaamista REKRYTOINTIKONSULTTIA Helsingin Manpower-tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimit asiakasvastuullisena konsulttina ja teet aktiivisesti myös myyntityötä uusiin ja olemassa oleviin asiakkuuksiin. Tehtäviisi kuuluvat sekä henkilöstövuokraus- että rekrytointiprosessien toteuttaminen, aina asiakkaan ensitapaamisesta työntekijävalintaan sekä asiakassuhteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen saakka. Työssäsi pääset toimimaan eri toimialojen ja organisaatiotahojen parissa alan näköalapaikalla.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta palvelumyynnistä. Arvostamme rekrytointikokemusta (etenkin henkilöstöpalvelualalta) sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työssä toimit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Työssä menestyminen edellyttää luontaista kykyä ja halua verkostoitua sekä nopeaa oppimiskykyä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vakuuttava ja luonteva esiintyjä, joka tarttuu ennakkoluulottomasti ja positiivisesti uusiin haasteisiin. Myynnillisenä ja tuloshakuisena persoonana tunnistat mahdollisuudet ja työskentelet määrätietoisesti. Olet asiakkaille ratkaisuja tuova asiantuntija, joka haluaa oppia sekä ymmärtää asiakkaan toimintaa. Nautit asiakkaiden parissa työskentelystä ja olet aktiivinen suhteiden ylläpitäjä. Toimit itsenäisesti ja sitoudut tavoitteisiin.

Kollegana olet positiivinen ja ideoiva osallistuja, joka ylläpitää hyvää ilmapiiriä ja työskentelee yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Nautit vaihtelevista tilanteista ja toimit tehokkaasti myös paineen alaisena.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan näköalapaikan, pitkälle kehitetyn toimintamallin sekä ison organisaation tuen ja perehdytyksen. Tarjoamme vakaan ja pitkäaikaisen kansainvälisen, eettisyydestään tunnetun yrityksen edut ja joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen. Olet tehtävässä osa energistä ja positiivista työyhteisöä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Manpowerin sivujen kautta rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi tai puh. 040 672 4090. Haethan pian, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.