SUUNNITTELIJA/VANHEMPI SUUNNITTELIJA

Merius Oy kuuluu teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan edelläkävijöihin. Teemme teollisuuden laitosinvestointeihin liittyvää esi-, konsepti- ja toteutussuunnittelua tavalla, joka on mullistanut perinteisen suunnittelun ja siihen liittyvän päätöksenteon. Hyödynnämme suunnittelussa ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaillemme sekä heidän sidosryhmilleen. Palvelemme kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueemme on Suomi. Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä. Panostamme hyvään laatuun ja luotettavuuteen, uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin sekä kehitysmyönteiseen hyvinvoivaan henkilöstöön.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Meriukselle monipuolisiin teollisuuden laitosinvestointiprojektien suunnittelutehtäviin

SUUNNITTELIJAA / VANHEMPAA SUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu laitossuunnittelun teräsrakenteisiin, mekaniikkaan, putkistoihin ja lay-out suunnitteluun liittyvät ratkaisut. Mieluiten olet valmistunut konetekniikan insinööriksi ja valmistumisen jälkeen sinulle on kertynyt muutama vuosi kokemusta suunnittelutehtävistä. Käytät tottuneesti 3D-suunnitteluohjelmistoja ja avaruudellisen hahmotuskykysi on hyvä. Osaat jo käyttää as-built-mitta-aineistoja, kuten pistepilviä tai haluat oppia hyödyntämään niitä suunnittelussa. Kokemus PI- kaavioiden laatimisesta katsotaan eduksi.

Koet houkuttelevaksi ratkaista asiakkaan ongelmia uusien teknologioiden avulla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja oppia uusia suunnittelutyökaluja sekä menetelmiä kehityksen terävimmästä kärjestä. Toivomme, että olet positiivinen, avoin ja aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita. Haluat tarkastella ennakkoluulottomasti uusia tapoja toimia.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 19.8.2018 saakka, mutta paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä aiemmin. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.