VIRONKIELINEN ASIAKASPALVELU- JA MYYNTIKOORDINAATTORI, Tuusula

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu Tuusulassa sijaitseva graafisen alan tuotteiden maahantuoja. Liikevaihto on noin 14,6 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee 40 työntekijää. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, suurkokotulostimet, CAD-GIS tulostimet, tarraleikkurit, laserit ja CNC-jyrsimet.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Tuusula
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattoria vastaamaan Viron verkkokaupastamme ja toimimaan myynnin tukena, sekä asiakaspalvelutehtävissä erityisesti vironkielisten asiakkaiden kohdalla. Tehtäviisi kuuluvat myös suomalaisten asiakkaiden palveleminen, sekä yleiset ja vaihtelevat toimistotehtävät. Valittava henkilö työllistyy toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Seri-Decon työntekijäksi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.  

Asiakaspalvelutehtävät pitävät sisällään mm. tilausten vastaanottoa puhelimitse, sähköpostitse ja kasvotusten. Verkkokaupan ylläpito käsittää ennen kaikkea suomenkielisten tuotetietojen kääntämistä viroksi ja päivittämisen sivustollemme. Emme edellytä aiempaa kokemusta tuotteistamme tai myymiemme laitteiden teknistä asiantuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- äidinkielentasoista viron suullista ja kirjallista taitoa
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, kokemus myynnin tukitehtävistä katsotaan eduksi
- soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen)
- halua oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi
- toimisto-ohjelmistojen sujuvaa käyttötaitoa (MS Office)
- katsomme eduksi kokemuksen verkkokaupan ylläpitoon liittyvistä tehtävistä

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän nopeasti kehittyvässä yrityksessä, mahdollisuuden kehittää omalla panoksellasi Viron liiketoimintaamme, mukavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.