KUMITUOTTEIDEN VALMISTAJA, Tampere

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme pikaisella aikataululla Itä-Tampereella toimivalle asiakasyrityksellemme KUMITUOTTEIDEN VALMISTAJAA työskentelemään monipuolisissa kumituotteiden valmistustehtävissä. Työssä tulet toimimaan osana 8 henkilön tiivistä ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työtehtäviin kuuluvat erilaisten teollisuudessa käytettävien kumitiivisteiden ja kumihihnojen valmistustyöt. Työtä tehdään pääsääntöisesti käsin ja käsityökaluilla. Lisäksi työvaiheisiin kuuluvat erilaisten koneiden käyttö. Työvaiheita ovat muun muassa aihioiden valmistus, muotin vaihto, prässäys, paisto, hionta, mittaus, leikkaus ja pakkaaminen. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.¬†Tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden (metallialan) työehtosopimusta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattillista koulutustaustaa (esim. metalliala) ja kokemusta konepajatyöskentelystä. Kumituotannon kokemusta katsotaan eduksi. Tehtävään annetaan perehdytys kokeneen työkaverin johdolla. Odotamme sinulta hyviä kädentaitoja. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja työteliäs tekijä, joka huolehtii, että työt menevät hyvällä tahdilla eteenpäin. Et pelkää rutiininomaisiakaan työtehtäviä ja pystyt sisäistämään uudet työvaiheet ripeästi. Hallitset käsityökalujen käytön ja otat työturvallisuusasiat huomioon työssäsi. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja olet huolellinen sekä tarkka työssäsi. Omaat myös hyvät tiimityöskentelytaidot.

Työt alkavat valitulla henkilöllä välittömästi. Työ on aluksi kesätyö, arviolta 31.8.2017 saakka. Jatko mahdollinen asiakkaamme tilauskannan mukaan. Työ on kokoaikainen 40 tuntia viikossa ja työtä tehdään keskeytyvässä 3-vuorotyössä. Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta osana kansainvälisen ja arvostetun yrityksen rivejä. Saat työhösi perehdytyksen ja työporukassa vallitsee rento sekä huumorilla varustettu tunnelma.

Hae tehtävää pikimmiten sillä aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Area Manager Tuuli Lamminmäki 040 648 2647 tai tuuli.lamminmaki@manpowergroup.fi.