PÄÄKIRJANPITÄJÄ / FINANCIAL CONTROLLER, Espoo

Japanissa vuonna 1919 perustettu Olympus on saavuttanut johtoaseman innovatiivisten optisten ja digitaalisten laitteiden valmistajana terveydenhoidon ja kuluttajaelektroniikan aloilla. Yli 90 vuoden ajan Olympus on näyttänyt tietä endoskopia- ja mikroskopiatuotteiden, lääketieteellisten ja teollisten laitteiden sekä kameroiden ja audiotallentimien suunnittelun edelläkävijänä. Olympus pyrkii päivä päivältä tekemään maailmasta hieman paremman sekä terveellisemmän, turvallisemman ja tyydyttävämmän paikan elää meille kaikille. Olemme sitoutuneet kehittämään uusia teknologioita, tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät kaikkein vaativimmat alan standardit ja jotka tarjoavat parannettua turvallisuutta, laatua ja tuottavuutta. Yhtiöllämme on vahva markkina-asema edustamissamme tuoteryhmissä. Olympus Finland Oy:n palveluksessa on yli 50 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Lisätietoja löydät sivulta www.olympus.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme nyt energiseen joukkoomme tehokasta ja osaavaa
 
PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ / FINANCIAL CONTROLLERIA
 
Kyseessä on vähintään vuoden mittainen määräaikaisuus. Määräaikaisuuden päätyttyä tehtävän jatkuminen on hyvin todennäköistä. 
 
Tehtävässä vastaat Olympus Finland Oy:n kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja huolehdit viranomaisraportoinnista. Myös raportointi on osana tehtävänkuvaasi. Teet yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Pääset lisäksi osallistumaan prosessien kehittämiseen.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tilinpäätösosaamista
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta 
- excel-osaamista
- omatoimisuutta ja avoimuutta
- hyvää englannin kielen osaamista
- SAP-osaaminen katsotaan eduksi
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän tunnetussa kansainvälisessä yrityksessä, mukavan ja rennon työskentelyilmapiirin sekä hyvät henkilöstöedut.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680.
 
Hae tehtävää sivun www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.