Tekninen asiakaspalvelija kesätöihin, Jyväskylä

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
IT, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
15

 

Kiinnostaako tekniikka? Tunnetko olevasi koko suvun alipalkattu ”it-tukihenkilö”?

Tiedätkö mitä tarkoittaa wlan, adsl tai dns?

Kelpaisiko tienata kesän ajan ja säilöä hilloa talven varalle?

Siistissä sisäduunissa ei haittaa jos (ja kun) sataa vettä koko kesän!

Etsimme nyt teknisesti orientoituneita asiakaspalvelijoita kesätöihin Jyväskylän toimipisteeseemme. 

Tehtävässä vastaat tunnetun teleoperaattorin asiakkaiden yhteydenottoihin koskien erilaisia tv- ja laajakaistapalveluiden vikatilanteita sekä muita teknisiä ongelmia.

Odotamme sinulta vankkaa tietoteknistä osaamista, jonka olet hankkinut joko kuluttamalla koulunpenkkiä tai aktiivisen harrastuneisuuden kautta. It-osaamisen lisäksi sinulla on myyntihenkinen asiakaspalveluote. Koulutustaustaasi tai työhistoriaasi enemmän katsomme it-osaamistasi ja kiinnostustasi asiakaspalveluun ja myyntiin.

Meiltä saat siistin sisätyön kesäksi, upeat työkaverit ja osaavat esimiehet, jalan monenkin oven väliin ja tietysti ICT-alan TES:iin perustuvan tuntipalkan. Lisäksi työhyvinvointiin ja rentoon fiilikseen panostetaan myös kesällä! Työkavereilta ja esimiehiltä saat vertaistukea niin onnistumisissa kuin hankalammissa hetkissä.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:45-20:15 ja lauantaisin 8-16:45 –välille. Työt alkavat toukokuun puolivälissä 2 viikon palkallisella koulutusjaksolla ja toivomme sinun pystyvän työskentelemään elokuun loppuun saakka. Tehtävään valituille tehdään turvallisuusselvitys. 

Lisää informaatiota voit kysyä rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810, mutta pirautathan klo 12-14 välillä arkisin. Hae iloiseen porukkaamme viimeistään 25.2.2018 osoitteessa www.manpower.fi

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa! 

Käy katsomassa toimistomme fiiliksiä Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/

https://www.instagram.com/mgsccjkl/

Kesän meininkiä voit seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #hillootalveksi