HENKILÖKULJETTAJA

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme kesälomasijaista henkilökuljetuksen tehtäviin Tampereelle.

Työhön kuuluu henkilökuljetukset tila-autolla (B-ajokortti) määrätyllä alueella sovittujen aikataulujen puitteissa.

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus ja koulutus on etu, mutta se ei ole edellytys. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja sosiaalinen, omaa positiivisen asenteen eikä hermostu tiukankaan paikan tullen.  Aikataulutettu työ vaatii myös täsmällisyyttä ja huolellisuutta sekä suullista suomen sekä englannin kielen taitoa. Sinulla tulisi olla mahdollisuus tarvittaessa työskennellä arkisin, viikonloppuisin ja myös pyhäpäivinä. 

Henkilökuljetuslupa vaaditaan.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinta tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Jussi-Petteri Asikainen 040 661 7471 tai jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi.