Freelancer-alusta ICT-alan ammattilaisille

Haemme freelancer-alustallemme mm. ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä, testaajia, projektipäälliköitä ja konsultteja toimeksiantosopimuksiin asiakasprojekteihin.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

Kiinnostaisiko ICT-alan kevytyrittäjyys?

Alforza on 2017 perustettu startup-yritys, joka tarjoaa ICT-palveluita asiakkailleen ja partnereilleen.

Yrityksemme toiminta kulminoituu freelancer-alustaan, jonka päällä ICT-ammattilaiset voivat tehokkaasti realisoida potentiaalinsa, tietotaitonsa ja energiansa asiakasprojekteissa. Käytännössä teemme freelancereiden kanssa toimeksiantosopimuksia asiakasprojekteihin. Tämän lisäksi tarjoamme freelancerille hieman perinteistä työyhteisöä muistuttavan yhteisön johon niin aloittelevat kuin kokeneet ICT-ammattilaiset ovat tervetulleita.

Etsimme jatkuvasti uusia ICT-alan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan uutta, ketterää ja palkitsevaa työnteon malliamme.

Olit sitten ohjelmistokehittäjä, arkkitehti, projektipäällikkö, konsultti tai muu ICT-alan ammattilainen, liity freelancer-alustallemme! Ydinajatuksena on tarjota työnteon malli, joka on täysyrittäjyyden ja perinteisen työntekijyyden välimuoto. Alustamme voi olla tai olla olematta ensimmäinen askel täysyrittäjyyteen. Palveluidemme avulla ICT-ammattilainen voi ainakin kokeilla sitä nopeasti ja vaivattomasti. Kannustamme vahvasti kokeilemaan mallin tuomaa vapautta, vastuuta ja kompensaatiota. Tätä helpottaaksemme, tarjoamme alustalla oleville henkilöille seuraavat palvelut:

 • Etsimme sinulle aktiivisesti uusia toimeksiantoja asiakas- ja partneriverkostomme kautta antamiesi reunaehtojen mukaisesti.
 • Ehdotamme sinulle sopivia toimeksiantoja ja laadimme yhdessä hakemukset asiakkaalle.
 • Käymme sopimusneuvottelut ja sopimuksen laatimiset asiakkaan kanssa.
 • 50 - 60 % peruskompensaation Alforzan laskuttamasta tuntihinnasta.
 • 25 % YEL-lisän siten, että totaalikompensaatio on 1.25 x peruskompensaatio.Tämä on ainoa pakollinen vakuutus, jonka freelancer joutuu hankkimaan itse.
 • Hoidamme muut tarvittavat vakuutukset toimeksiannon ajaksi.
 • Maksamme työkorvauksen suoraan pankkitilillesi toimittamasi tuloverokortin tai freelancer-verokortin perusteella.
 • Kirjanpidon ja verojen maksun (arvonlisävero ja ansiovero).
 • Hoidamme tarvittavan laitteiston toimeksiannon suorittamisen ajaksi.
 • Rennon ja tukevan ICT-asiantuntijayhteisön, jonka toimintaan voit osallistua omien mieltymyksesi mukaan.
 • Erinäisiä hengennostatus ja verkostoitumistapahtumia, joihin voit halutessasi osallistua. 

Voit siis keskittyä vapaasti asiantuntijatyösi ja energiasi tehokkaaseen hyödyntämiseen niin rahallisen vastineen kuin mallin tuoman vapauden näkökulmasta. Me tarjoamme sinulle alustan ja puitteet sen suorittamiseksi. Kiinnostaisiko sinua alustalle liittyminen? Liittyminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Liittymisen jälkeen käymme kanssasi dialogin ja alamme yhdessä pohtimaan sinun kiinnostuksenkohteita / tavoitteita ja halutessasi etsimään sinulle sopivia toimeksiantoja.

Mikäli olet kiinnostunut alustalle liittymisestä, jätä hakemus web-sivuillamme niin jutellaan lisää! www.alforza.fi/liity


Viimeinen hakupäivä
2018-12-18