FYSIOTERAPEUTTI, Tampere

Tampereen Kuntouttamislaitos Oy tuottaa laadukkaita fysioterapiapalveluita ja seuraa jatkuvasti alan kehitystä noudattaen fysioterapeutin ammatin eettisiä periaatteita. Tuotamme Kelan rahoittamaa vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Tarjoamme fysioterapiapalveluita eri ikäisille henkilöille, joilla on tuki- ja liikuntaelinongelmia tai sisätauti- ja neurologispohjaisia sairauksia. Johtoajatuksenamme on luotettava ja turvallinen, kuntoutujan tarpeita ja tahtoa kunnioittava fysioterapia. Ennaltaehkäisevä ja kuntoutujan toimintakykyä ylläpitävä ryhmätoiminta on myös tärkeä osa palveluitamme.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Terveydenhuoltoala - Health Care
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa FYSIOTERAPEUTTIA sijaiseksi ja tiimin täydennykseksi ruuhka-aikoina.

Työaika vaihtelee arkisin klo 8 - 18 välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta ja vähintään kahden vuoden työkokemusta fysioterapeutin tehtävistä. Arvostamme neurologista osaamista ja kokemusta monipuolisesta fysioterapeutin työstä. Työssä kohtaat monipuolisesti erilaisia asiakkaita ja olet sydämellä mukana heitä auttamassa. Kohtaat ihmisen ihmisenä ja omaat rempseän asenteen sekä lähestymisotteet asiakastilanteisiin. 

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.