Varastotyöntekijöitä, Kokkola

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
6

 

Haemme asiakkaallemme reippaita VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Kokkolaan.

Tehtäviisi kuuluu tavaran vastaanotto, laadun tarkastus, tavaran keräys ja muita tehtävään liittyviä töitä. Työ soveltuu hyvin sekä naisille sekä miehille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa
- tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
- sorminäppäryyttä
- oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta
- iloisuutta ja yhteistyökykyjä
- suomen kielen taitoa

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Sinut perehdytetään työhön ja tarjoamme Manpowerin tuen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 3.1.2019 saakka, mutta paikat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan välittömästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Susanna Määttä numerossa 040 183 8301 tai sähköpostilla susanna.maatta@manpowergroup.fi