SIIVOUSTYÖNTEKIJÄ, Tampere

Tmi Moppimuija on ammattitaitoista ja laadukasta siivouspalvelua tarjoava yritys, jonka asiakkaina on sekä kotitalouksia että yrityksiä. Moppimuijan toiminta perustuu kokemuksen tuomaan ammattitaitoon, joustavuuteen ja ympäristön huomioimiseen. Työn perustana on asiakkaiden tarpeiden yksilöllinen huomioiminen ja asiakastyytyväisyys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Yritys kasvaa ja etsii nyt kauttamme Tampereen talousalueelle 1-2 siivoustyöntekijää.

Oletko aktiivinen ja energinen ikiliikkuja, jolle oman työn jälki on kunniä-asia? Aiempi kokemus siivoustyöstä ei ole välttämätöntä, mutta Oikea Asenne on.

Työhösi sisältyy erilaisia siivoustehtäviä sekä yksityiskodeissa että yritysten toimitiloissa. Työt suoritetaan tehtävistä riippuen joko parityöskentelynä tai itsenäisesti. Tehtävässäsi tarvitset omaa autoa. Yrityksen toimitila / tukikohta sijaitsee Ylöjärvellä.

Työsopimus tehdään aluksi joustavilla viikkotunneilla, koska toiminta ei Tampereen seudulla vielä työllistä täysipäiväisesti. Sen vuoksi työ soveltuu mainiosti esim. opiskelijalle. Työ alkaa heinä-elokuussa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden vaikuttaa omien työpäiviesi rakentumiseen. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jossa on myöhemmin mahdollisuus vakinaistamiseen.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.7. Lisätietoja tehtävästä antaa 6.7. asti Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377 ja tämän jälkeen Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.