PUHTAUSALAN AMMATTILAINEN, Oulu

Meranti Oy on vuonna 1989 perustettu oululainen puhtausalan tunnustettu ammattilainen. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja olemme reilu sekä luotettava työyhteisö. Yrityksemme liikevaihto vuonna 2018 oli 3 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 85 osaajaa, jotka luovat viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Meranti Oy:lle Ouluun

Puhtausalan ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia 

Mitä toivomme sinulta? Eduksi on, jos jo olet puhtausalan monipuolinen osaaja, mutta olemme myös valmiit kouluttamaan sinut sellaiseksi. Arvostamme lisäksi oma-aloitteisuutta ja tiimihenkisyyttä, sillä työskentelet Merantin tiiviin ryhmän jäsenenä. 

Mitä tarjoamme sinulle? Merkityksellisen, arvostetun ja monipuolisen työn. Kasvat moniosaajaksi, sillä pääset vastaamaan useilla eri aloilla toimivien asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti ja työaikojasi voidaan tarvittaessa joustavasti sovitella. Opit myös uutta, sillä Meranti on alansa edelläkävijä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työmenetelmät.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 13.5.2019 mennessä rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Kirsi Palomäki, 044 335  7576 kirsi.palomaki@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.