B2B- Myyjä

Huippu tiimiin kaivataan huippu myyjiä

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
2

Kiinnostaako hyvinvointi? Unit Media on telemarkkinointiin ja ajanvarauksiin erikoistunut suomalainen call center -yritys. Tärkeitä arvojamme ovat luottamus, asiantuntemus ja huippu ilmapiiri! Uniikki ja tarkoin valittu tuotteemme on tarkoitettu työkykykartoitukseen, joka on lähtöisin huippu- ja kilpaurheilusta.

 

Myynti ja yhdessä onnistuminen tuovat meille onnistumisen elämyksiä. Saat erilaisia myynnin koulutuksia ja loistavan työyhteisön, joka tulee näkymään myös sinun palkkapussissa. Työllistämme jo lukuisia alan ammattilaisia useilla eri paikkakunnilla.

 

Kokoaikaisuus sopii kaikille, jotka haluavat tienata hyvin tekemällä 7,5h työvuoroja. Toimistomme on auki klo 09-21 välillä, joten voit tehdä työvuorosi joustavasti vaihdellen omien menojesi, harrastustesi, tai lomiesi rinnalla. Kyseessä on siisti sisätyö, jossa saat käyttää sekä suutasi, että päätäsi. Me emme huuda tai hengitä jatkuvasti niskassasi, vaan annamme sinulle vastuun tehdä työtä omatoimisesti rauhallisessa ja siistissä ympäristössä. Perustuntipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus erinomaisiin bonuksiin sekä lounasseteleihin.

 

Kyseessä on B2B- myyntiä puhelimitse suositun tuotteen parissa. Tuotteeseen voit tutustua paremmin osoitteessa www.firstbeat.com.

 

PALKKAUS

Palkkamallimme on yksi alan parhaista! Kokoaikaisten myyjien keskiansio meillä on 2250€/kk!

 

-      TUNTIPALKKA (8,72- 14,43 €/ tunti)

-      Provisio

-      Lounassetelit tuloksen mukaan

 

 

MILLAISTA HENKILÖÄ HAEMME:

 

- Halua onnistua

- Positiivinen asenne

- Sosiaaliset taidot

- Myynnin nälkä

- Nautit tiimihengestä

 

Osoita hakemuksessa, että olet asiakkaiden arvoinen.

 

NYT KANNATTAA LAITTAA

 

lyhyt vapaamuotoinen työhakemus niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä.


Hakemukset santtu@unitmedia.fi tai 0400-549 999