IT-PALVELUTUOTANNON ASIAKASPALVELIJA, Vantaa

Suomalaisten perustama ITaito Oy on osa Dustinia. Dustin on eräs Pohjoismaiden johtavimmista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjistä. Dustinilla työskentelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa yhteensä 1300 henkilöä. Vuonna 2017 Dustinin liikevaihto oli lähes miljardi euroa. www.itaito.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme ITaidolle Suomen IT-palvelutuotannon ammattilaista, jonka sydän sykkii erinomaiselle asiakaspalvelulle. Asiakkaiden palveleminen hyvin on meille kunnia-asia, ja odotamme, että sinullekin asiakas on ykkönen.

Tarjoamme huippupaikkaa kansainvälisessä ja hienoja kehitys- ja uramahdollisuuksia tarjoavassa yrityksessä. Sinua odottaa tärkeä paikka tiimissä, joka ratkoo yritysasiakkaidemme erilaisia IT-tilanteita. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla, jossa mukava ja asiantunteva työyhteisömme tarjoaa kaiken apunsa ja osaamisensa, että pääset vauhdilla kiinni monipuolisiin ja palkitseviin asiakaspalvelutehtäviisi.

Toivomme sinulta asiakaslähtöisen ongelmanratkaisukyvyn lisäksi hyvää ja vahvaa Microsoft-käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden tuntemusta (työasemat, palvelimet), ymmärrystä tietoliikenneverkoista sekä erinomaisia asiakaspalvelu ja kommunikointitaitoja nopeatempoisissakin asiakaspalvelutilanteissa. ITaidolla pääasiallinen työskentelykieli on suomi, mutta myös englannin ja ruotsin osaamisesta on suuri apu.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian mennessä osoitteessa www.experis.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Delivery Manager Petteri Paassola, 040 17 55 818 tai petteri.paassola@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.