TYÖNJOHTAJA PIENKONE- JA TYÖMAATILAHUOLTOON, Tuusula

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä. Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Tuusula
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme työnjohtajaa pienkone- ja työmaatilahuoltoon Tuusulan keskuskorjaamolle. Tehtävään valittu henkilö työllistyy Manpowerin kautta Cramolle palvelukseen kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Työnjohtajan tehtävässä johdat pienkone- ja työmaatilahuoltomme päivittäistä operatiivista toimintaa. Toimit esimiehenä kunnossapidon ammattilaisille ja kehität henkilöstön osaamista. Budjetointi, tunnuslukujen ja asiakastyytyväisyyden seuranta sekä toiminnan jatkuva kehittäminen kuuluvat myös työnkuvaasi. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Työturvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestään selviä asioita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- teknistä koulutusta
- työkokemusta nykyaikaisten työkoneiden huolto- ja korjaustoiminnasta
- aiempaa esimieskokemusta
- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
- oma-aloitteista, avointa ja suunnitelmallista toimintatapaa
- MS Office –ohjelmistojen hyvää osaamista

Tarjoamme laaja-alaisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kunnossapidossa ja toimintamme kehittämisessä. Cramo tukee henkilöstöään tavoitteelliseen tekemiseen ja itsestään huolehtimiseen, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Käytössäsi on muun muassa kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja muut kattavat henkilöstöetumme.

WE ARE SHAPERS

Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi, +358 (0)40 167 9091.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.