TUOTANTOESIMIES

Ainutlaatuiset valmistusmenetelmämme tekevät tuotteistamme maailman parhaita. Olemme suunnitelleet, kehittäneet ja rakentaneet tuotantolaitteemme itse taataksemme tinkimättömän Aito Lapin Maku -laadun. Käytämme vain parhaita, valikoituja suomalaisia kirjolohia, jotka ovat kasvaneet maailman puhtaimmissa, suomalaisissa vesissä. Valmistuksessa korkealaatuiset raaka-aineet, perinteinen käsityö, huolellinen laadunvalvonta, yhdistettynä viimeisinpään huipputekniikkaan takaavat korkealaatuiset tuotteet, joista olemme aidosti ylpeitä. Kala-Lapin toiminnassa ja tuotteissa korostuvat luonnollisuus, aitous, intohimo, tinkimättömyys ja oman tien kulkeminen perinteitä unohtamatta. Markkinat ovat ottaneet Kala-Lapin tuotteet vastaan innostuneesti ja huima kasvuvauhti vain kiihtyy. Haluatko sinä antaa oman panoksesi tähän menestystarinaan?

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Kasvun myötä haemme Kala-Lapille Toivalaan

TUOTANTOESIMIESTÄ

vastaamaan kokonaisvaltaisesti kasvavan ja kehittyvän yksikön operatiivisesta toiminnasta. Tuotantoesimiehenä suunnittelet, kehität ja johdat tuotannon toimintaa yhdessä muun henkilöstön kanssa. Vastuullasi ovat myös laatuasiat, varaston hallinta ja logistiikka. Olet yhtiön johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle. Olemme ylpeitä Kala-Lappi brändistämme ja se ohjaa meidän kaikkien tekemistä. Tuotantoesimiehen roolissa vastaat ennen kaikkea siitä, että brändilupauksemme täyttyvät joka ikisessä tuotteessamme!

Odotamme sinulta

 • aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä tuotannonjohtamisesta
 • kykyä luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja
 • systemaattista tapaa toimia
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Lisäksi arvostamme

 • muita innostavaa ja muutosmyönteistä asennetta
 • hyviä IT-taitoja
 • kokemus toimialalta katsotaan eduksi
 • vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden näyttää kykysi itsenäisessä roolissa kasvavan tuotannon vetäjänä
 • asiantuntevan työyhteisön tuen, joka auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi
 • kansainvälistyvän yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoasi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.