KEHITYSJOHTAJA

Vuonna 1969 perustettu Kilkanen Oy valmistaa energiasektorilla toimiville kansainvälisille yrityksille vaativia koneistettavia tuotteita ja komponentteja, joista perinteikkäintä yrityksen tuotantoa edustavat diesel- ja kaasumoottorien Vauhtipyörät. Vuonna 2015 Kilkanen laajensi toimintaansa perustamalla Intian Puneen yhdessä pitkäaikaisen Intialaisen kumppanin kanssa länsimaisten periaatteiden ja standardien mukaan toimivan hitsaavan, konepajatuotantoon keskittyvän JV-yrityksen. Kilkanen Oy:llä on käytössään sertifioidut laatu- ja ympäristö- sekä työturvallisuusjärjestelmät. Lisätietoja: www.kilkanen.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakasyrityksemme Kilkanen Oy:n palvelukseen

KEHITYSJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Olet tiiviisti mukana tavoitteellisessa asiakastyössä ja siksi osaamisesi on kaupallisesti suuntautunut. Olet koulutukseltasi joko maisteri tai insinööri, sekä aiempi kokemus konepajatoiminnasta on sinulle eduksi. Olet innostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja selkeästi ratkaisukeskeinen. Sinulla on vaikuttavat vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan useiden erilaisten sidosryhmien kanssa sisäisesti ja ulkoisesti. 

Haluat kokemusta menestyksekkäästä kehitysprojektien läpiviennistä. Tartut asioihin tarmokkaasti ja toimintatapasi on systemaattinen. Tukenasi on osaava tiimi, mutta odotamme sinulta itsenäistä työotetta. Sinulta löytyy kykyä jäsentää ja organisoida laajoja kokonaisuuksia. Pystyt olemaan säntillisen tarkka vaadituissa rutiineissa, mutta hahmotat myös suurempia kokonaisuuksia ja kykenet jalkauttamaan ideat käytäntöön, vaikka se vaatisi pitkäjänteisyyttä. 

Tehtävänäsi on huolehtia kehitysprojektien käytännön järjestelyistä, seurannasta ja tiedottamisesta, sekä toimia henkilöstön tukena hankkeiden läpiviennissä. Myös hankinnat Intiasta kuuluvat vastuullesi, joten kokemus tuontimuodollisuuksista on sinulle eduksi. Samasta syystä osaat viestiä selkeästi suomeksi ja englanniksi. Työ edellyttää myös matkustamista. 

Saat monipuolisen, haastavan roolin kasvua tavoittelevassa menestyvässä yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää uusia ratkaisuja. Siksi toivomme sinulta myös rohkeita, uusia ideoita. Arvostamme työkokemusta enemmän innokkuuttasi kehittyä ja oppia uutta.

Hakemuksien käsittely alkaa heti. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.3.2018  www.manpower.fi sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040 6474 328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.