Mekaniikkasuunnittelija (muovituote)

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa, jolla on hyvä osaaminen muovituotteiden suunnittelussa. Asemapaikkana voi olla joko Espoon Otaniemen tai Salon toimipisteemme.

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa, jolla on hyvä osaaminen muovituotteiden suunnittelussa. 

Projektimme ovat pääsääntöisesti ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden sekä designattujen kuluttajatuotteiden parissa. Näissä projekteissa sinulla on hyvä mahdollisuus kartuttaa sellaista osaamista, mitä harvalta löytyy ja nousta arvostetuksi LINK-asiantuntijaksi alan huippuyrityksissä.

Tuntuuko Espoon tai Salon toimistomme sopivalta työskentelypaikalta? Voit halutessasi valita kummassa konttorissamme pääsääntöisesti työskentelet.

Meillä on myös mahdollisuus päästä projekteihin, joissa työskennellään asiakkaamme tiloissa. 

Toivomme sinulta
-Soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI)
-Monipuolista kokemusta muovituotteiden suunnittelusta muutaman vuoden ajalta
-Muovimateriaalien tuntemusta
-3D-suunnittelu- ja mallinnustyövälineiden osaamista (esim. SolidWorks, Inventor, Creo, Catia tai NX)
-Suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Meillä saat
mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaihtelevissa huipputeknologian hankkeissa. Mukavat ja tukea antavat työkaverit eri aloilta luovat inspiroivan ja hauskan poikkitieteellisen työilmapiirin. Haluamme pitää henkilöstöstämme hyvää huolta, joten tarjoamme hyvät työsuhde-edut. 

Pääset halutessasi tekemään myös käsillä töitä omassa protopajassamme. Meillä ei taatusti ole tylsää!

Toimi pian!
Hae tehtävään viimeistään 30.11. mennessä tämän linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7434e58a

Lisätietoja tehtävästä antaa Sinulle Product Development Manager Jari Lehikoinen: +358 50 303 8395, jari.lehikoinen(at)linkdesign.fi. Voit tutustua meihin myös osoitteessa: www.linkdesign.fi


---
LINK Design and Development Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen tuote- ja palvelukehityksen asiantuntijayritys. Tarjoamme integroitua tuotekehitystä ja innovaatiopalveluita monialaisissa kehityshankkeissa, joissa tuote, palvelu ja teknologia yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

LINKillä työskentelee tällä hetkellä yli 45 tuote- ja palvelusuunnittelun asiantuntijaa ja liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Tutustu referensseihimme täällä: https://www.linkdesign.fi/home/references/