OHJELMISTOTESTAAJA, Oulu

Idesco Oy on vuonna 1989 perustettu RFID-teknologian asiantuntija ja markkinajohtaja Suomessa sekä yksi alan pioneereista. Toiminnan alussa Idesco Oy on kehittänyt tunnistustuotteita teollisiin sovelluksiin, mutta laajentanut osaamistaan ja tarjontaa uusille alueille. Tuotteita ovat mm. RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet. Idesco Oy:n päätoimipaikka on Oulussa, jonka lisäksi myyntitoimistoja on Turussa, Jyväskylässä sekä Malmössä Ruotsissa. Idesco Oy on osa ruotsalaista Lagercrantz Group AB (publ.) konsernia. Lisätietoja www.idesco.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Idesco Oy:lle Ouluun, 

OHJELMISTOTESTAAJAA 

vastaamaan sulautettujen ohjelmistojen testaamisesta tuotekehityksessä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa elektroniikka-alan koulutusta (insinööri) sekä jonkin verran työkokemusta. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on ymmärrys ja aito kiinnostus elektroniikkaan sekä kyky oppia uutta ja halu kehittyä tehtävässä. Tulevassa roolissasi on tärkeää, että tunnet ohjelmistojen testausmenetelmiä, hw –tuntemuksen katsomme eduksesi. Testaaminen ja sen kehittäminen on intohimosi ja suhtaudutkin siihen niin itsesi kuin suunnittelijatkin haastaen. Kykenet työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta sinusta löytyy myös aimo annos tiimipelaajaa. Englannin kieli on sinulla sujuvasti hallinnassa sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten projektien parissa osana suunnittelu- ja testaustiimiä. Työ on vakituinen työsuhde kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Kiinnostutko? Toimi nopeasti, paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä puh. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.