MITTAAJA / REALITY CAPTURE -OSAAJA, Kokkola / Oulu

Merius Oy kuuluu teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan edelläkävijöihin. Teemme teollisuuden laitosinvestointeihin liittyvää esi-, konsepti- ja toteutussuunnittelua tavalla, joka on mullistanut perinteisen suunnittelun ja siihen liittyvän päätöksenteon. Hyödynnämme suunnittelussa ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaillemme sekä heidän sidosryhmilleen. Palvelemme kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueemme on Suomi. Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä. Panostamme hyvään laatuun ja luotettavuuteen, uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin sekä kehitysmyönteiseen hyvinvoivaan henkilöstöön.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Lappi, Kokkola, Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme Meriukselle monipuolisiin teollisuuden laitossuunnittelu tehtäviin

MITTAAJAA / REALITY CAPTURE -OSAAJAA

Onko 3D-mittaus sinun juttusi? Haluaisitko sen olevan? Nyt löytyisi Reality Capture -osaajalle paikka, jossa pääsee kehittämään itseäsi laserkeilauksen ja fotogrammetrian sekä 3D-tiedon havainnollistamisen kautta.

Lähtökohtana tehtävässäsi on kerätä tarvittava tieto, muodostaa näkemys asiakkaan tarpeesta ja esittää suunnitteluratkaisu ymmärrettävässä muodossa. Tehtävässäsi tulet tuottamaan olemassa olevasta ympäristöstä mittaustietoa suunnittelun ja päätöksenteon tueksi. Haluamme, että olet osana tiivistä työyhteisöämme modernisoimassa perinteistä laitossuunnittelua yhdistämällä mittaus- ja suunnittelutoimintaa yhä tehokkaammaksi kokonaisuudeksi.

Olet todennäköisesti maanmittausinsinööri tai 3D-mittauksesta ja VR/AR:stä kiinnostunut tietotekniikan insinööri tai mittausmenetelmiin erikoistunut konetekniikan insinööri. Kokemus mittaustöiden suunnittelusta ja mittaustyöstä teollisuusympäristöissä katsotaan eduksi. Samoin kokemus käyttämistämme menetelmistä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet valmis oppimaan uusia menetelmiä ja yhdistämään niiden tuloksia ennakkoluulottomasti. Työssäsi pääset kehittämään asiantuntijuuttasi yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Toivomme, että olet aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Tarvitset tehtävässäsi erinomaista visuaalista ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä tehtäväkohtaista asiakastarpeen ymmärrystä. Kommunikoit vaadittaessa englanniksi.

Me tarjoamme puitteet kehittymiselle, oppimiselle ja onnistumiselle. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uusimpien teknologioiden parissa ja olla mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme työyhteisön, jossa voi kokeilla siipiään muiden kannustamana ja rohkaisemana. Tule mukaan yhteiselle kehitysmatkalle.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 11.12.2018 saakka. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.