CNC-KONEISTAJA, Oulainen

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulainen
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme asiakasyrityksemme palvelukseen Oulaisiin
 
CNC –koneistajaa
 
Ammattilaisena hallitset erilaiset koneistustehtävät, työstökoneiden käytön ja työstötekniikat sekä pystyt työstämään tuotteita tarkasti työpiirustusten mukaan. Tunnet myös metallien mekaaniset ominaisuudet ja niiden käyttäytymiset eri tilanteissa. Olet suunnitelmallinen, osaat toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta sinusta löytyy myös aimo annos tiimipelaajaa.
 
Työtehtävä on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisesti myöhemmin vakinaistettava.
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään viimeistään 28.10.2018 rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä puh. 040 357 2501.