HITSAAJA, Tampere

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakasyrityksemme hakee Hitsaajia

Toivomme hakijalta kokemusta hitsaajan töistä, sillä työssäsi hitsaat vaativia yksittäiskappaleita.

Etsimämme henkilöt ovat ahkeria ja tunnollisia työntekijöitä, jotka sitoutuvat tehtäviinsä ja haluavat kehittyä työssään. Tarkkuus, huolellisuus ja pitkäjänteisyys ovat myös etsimiämme ominaisuuksia. Olet valmis tarttumaan toimeen ja osoittamaan kykysi työntekijänä. Hyvä asenne ja kova työmoraali ovat tärkeitä.

Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja työpaikka sijaitsee Tampereen Itäpuolella, hyvällä sijainnilla. Työtiloihin on panostettu ja ne ansaitsevatkin erityismaininnan laadukkuudestaan ja hyvästä sisäilmasta. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti yrityksen palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointikonsultti Laura Toikkanen, puh 040 185 6438 tai laura.toikkanen@manpowergroup.fi