CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE, Espoo

3M captures the spark of new ideas and transforms them into thousands of ingenious products. Our culture of creative collaboration inspires a never-ending stream of powerful technologies that make life better. 3M is the innovation company that never stops inventing. With $30 billion in sales, 3M employs 90,000 people worldwide and has operations in more than 70 countries. In the Nordic Region 3M has offices in Stockholm, Copenhagen, Espoo and Oslo, employs 1100 people and EUR 340M in sales. For more information, visit www.3M.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakaspalveluryhmäämme henkilöä

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE -tehtävään.

Kyseessä on muutaman kuukauden mittainen määräaikaisuus. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään kuuluu tilausprosessista vastaaminen ja logististen ratkaisujen löytäminen jälleenmyyjillemme, aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja tuoteorganisaatioon Euroopassa sekä asiakassuhteiden kehittäminen läheisessä yhteistyössä myyntiosastojemme kanssa. 

Edellytämme kokemusta tai kiinnostusta asiakaspalvelutehtävistä ja tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknillistä koulutusta. Hallitset hyvin englannin kielen ja yleisimmät PC-ohjelmat. Tilaustenkäsittelyjärjestelmän (esim. SAP) hallitseminen ja tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ja sinulla on kyky luoda ja ylläpitää hyviä asiakassuhteita. Itsenäisen työskentelyn lisäksi kykenet toimimaan myös ryhmässä. Olet nopea omaksumaan uusia asioita ja aikaansaava. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, dynaamisen ja kansainvälisen työympäristön mukavien ja inspiroivien kollegoiden parissa, mahdollisuuden työskennellä kilpailukykyisten ja korkealuokkaisten tuotteiden parissa sekä kokeneen tiimin tuen. Sinulla on myös mahdollisuus monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen osana pohjoismaista organisaatiota. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Manpower, p. 050 5703 680.

ManpowerGroup on maailman johtava henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. Luomme innovatiivisia ratkaisuja yhdistämällä inhimillisen
potentiaalin ja yritysten tavoitteet. Tarjoomamme koostuu seuraavista brändeistä ja erikoistuneista palveluista: ManpowerGroup Solutions, Manpower, Experis ja Right Management. Yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit ratkaisut autamme asiakkaitamme menestymään 80 maassa ympäri maailmaa. ManpowerGroup on nimitetty 2015 World’s Most Ethical Company-listalle, maailman eettisimpien yritysten joukkoon. ManpowerGroup on toimialansa ainoa yritys, joka on saanut tunnustuksen viitenä peräkkäisenä vuotena.