AUTOMAATIOASIANTUNTIJA , Rauma

HKScan on johtava pohjoismainen ruokayhtiö. Myymme, markkinoimme ja valmistamme korkealaatuista ja vastuullisesti tuotettua sian-, naudan-, siipikarjan- ja lampaanlihaa, niistä valmistettuja tuotteita ja valmisruokia vahvoilla tuotemerkeillä. Asiakkaitamme ovat vähittäiskauppa-, food service-, teollisuus- ja vientisektorit. Kotimarkkinamme kattavat Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Baltian. Viemme tuotteita lähes 50 maahan. Vuonna 2016 HKScanin liikevaihto oli lähes 1,9 miljardia euroa ja työntekijöitä oli noin 7 300.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Rauma
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Technology & Development – organisaatioon 

AUTOMAATIOASIANTUNTIJAA 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uudelle tuotantolaitoksellemme Rauman Lakariin

Automaatioasiantuntijana hallitset sekä logiikka- että PC -pohjaisten ohjausjärjestelmien ja tuotantolaite-, käyttöhyödyke- ja kiinteistöautomaatioiden elinkaaren hallinnan. Asiantuntijana vastaat automaatioprojekteista, tehtaan automaation päivittäisestä käytettävyydestä ja ongelmatilanteiden ratkaisuista. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi varmistat ja kehität kunnossapitohenkilöstön automaatio-osaamista. Osallistut investointihankkeisiin projektiryhmän jäsenenä, suunnittelet hankkeet omalla vastuualueellasi ja toimit näissä projektipäällikkönä. Toimit myös vahvana asiantuntijana osana konsernimme automaatiotiimiä. 

Odotamme Sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (ins./DI), kokemusta projektien johtamisesta sekä vahvaa työkokemusta prosessiautomaatioista. Olet analyyttinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen työskentelytavoiltasi sekä omaat hyvän paineensietokyvyn ja vuorovaikutustaidot. Tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Arvostamme myös, mikäli sinulla on Siemens-logiikoiden tuntemusta ja WinCC-osaamista, automaatiotasojen (ISA-95) ymmärrystä sekä kokemusta elintarviketeollisuudesta. 

Tarjoamme Sinulle haasteita ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan vakituisen tehtävän Rauman yksikössämme sekä osaavan organisaation tuen. Tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi sekä päästä osallistumaan kehitysprojekteihimme niin Rauman yksikössä, kuin muissakin toimipisteissämme. 

Kiinnostuitko? 

Rekisteröi itsesi hakijaksi ja hae tätä tehtävää 11.3.2018 mennessä osoitteessa www.manpower.fi.   Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Merja Nevalainen, puh. 050 501 0031. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.