VARASTOTYÖNTEKIJÄ , Naantali

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Naantali
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme erittäin vaihtelevia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita sisällään pitävään työhön pelotonta ja metallialan sekä konepajan kokemusta omaavaa henkilöä. Työpaikka sijaitsee aurinkoisen Naantalin satamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Varastotyöntekijän toimenkuva on hyvin monipuolinen sisältäen töitä niin levysepän ja hitsaajan hommista aina konepajaosaamista vaativiin monipuolisiin tehtäviin asti. Korkean paikan kammon omaavia henkilöitä tehtävä voi hirvittää, sillä välillä työtehtäviä tehdään korkealla. Vaihtelevat tehtävät pitävät sisällään myös laboratoriossa työskentelemistä ja laivan kannella urakoimista, mutta näihin töihin valittu henkilö saa koulutuksen. Tehtävä edellyttää sen pienen sisäisen ”MacGyverin” esilletuloa, sillä välillä joudut ratkomaan mitä eriskummallisia asioita. Samalla työn vaihtelevuus pitää varmasti sinut virkeänä, vaikkakin satunnaisesti työpäivät saattavat venyä iltaan asti laivan lastauksessa auttaessa. 

Ensimmäisien kuukausien aikana tehtävästä eläkkeelle jäävä henkilö opastaa sinut työn saloihin, jonka jälkeen työskentelet pääasiassa oman työparisi kanssa. Työntekijät Suomen Viljavassa viihtyvät erinomaisesti työssään ja pääasiallinen tehtävistä pois siirtyminen tarkoittaa eläköitymistä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- kokemusta erilaisista konepajan ja metallialan tehtävistä
- joustavuutta, sillä välillä töitä voi satunnaisesti olla iltaisin ja viikonloppuisin
- kekseliäisyyttä

Tarjoamme erittäin monipuoliset työtehtävät, hyvin mukavat työkaverit ja parhaimmassa tapauksessa hyvin pitkän työuran. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa huhtikuun aikana.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin Recruitment Consultant Esko Saurio puh. 040 647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi