KAAVOITUSPÄÄLLIKKÖ, Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Siuntio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Kehittyvä ja kasvava Siuntio etsii osaavaan joukkoonsa KAAVOITUSPÄÄLLIKKÖÄ.  

Tehtävänkuvaus

Kaavoituspäällikön pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat kunnan maankäytön suunnittelu ja kehittäminen, kunnan yleis- ja asemakaavoituksen suunnittelu ja kehittäminen sekä viranomaisyhteistyö. Kaavoituspäällikkö toimii teknisellä osastolla maankäytön suunnittelusta vastaavana henkilönä ja vastaa teknisen lautakunnan päätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta toimialueellaan. 

Kaavoituspäällikön tehtäviin kuuluvat lisäksi maankäyttösopimuksiin liittyvien asioiden valmistelu ja esittely elinkeino- ja maapoliittiselle toimikunnalle, kehityksen, maankäytön ja suunnittelun tulosalueen talousarviovalmistelu, kunnan maaomaisuudenhallinnasta vastaaminen ja myynnin valmistelu sekä vastaaminen omalta osaltaan kunnan tonttimarkkinoinnista. 

Edellytettävä koulutus ja kokemus

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä toimenkuvaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytämme käytännön kaavoituskokemusta, näyttöjä kiinteistökauppaan ja sopimuksiin liittyvistä tehtävistä, maankäyttösopimusten hallinnasta sekä osaamista sovellettavasta lainsäädännöstä. 

Neuvottelutaidot, hyvä ruotsin kielen taito sekä kokemus kaavoitusprojektien läpiviennistä sekä esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävien hoidon kannalta on tärkeää, että valittu henkilö ymmärtää ja hahmottaa toiminnan ja kuntatalouden syy-seuraussuhteet sekä omaa hyvät yhteistyötaidot eri sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 3.4.2018 mennessä sivujen www.experis.fi kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com .

Kyseessä on jo aiemmin avoinna ollut tehtävä. Huomioimme rekrytointiprosessissamme myös tuolloin vastaanotetut hakemukset. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.