SENIOR SOFTWARE SPECIALIST, Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkilöä töissä ja liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
IT, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme NewIcon Oy:lle Kuopioon

SENIOR SOFTWARE SPECIALIST’IA

Tehtäviisi kuuluu ohjelmistokehityksen ohjelmistosuunnittelu- ja asiantuntijatehtävät sekä ohjelmistokehitysprojektien aikataulutus, ohjaus ja edistymisen raportointi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus (AMK Insinööri, DI tai FM) sekä vahva kokemus ohjelmistokehityksestä ja ohjelmistokehitysprosesseista. Lisäksi osaat hahmottaa suuria ohjelmistokokonaisuuksia sekä ymmärrät ohjelmistojen taustalla toimivat liiketoimintamallit ja osaat soveltaa niitä osaksi ohjelmistokehitystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • eri ohjelmointikielien ja ympäristöjen hallintaa (Visual Studio, C#, C++, C)
 • kykyä kommunikoida sujuvasti niin asiakkaiden kuin asiantuntijoiden kanssa
 • käyttöjärjestelmien tuntemusta (Windows 7, 10, 2012 Server, Linux)
 • tietovarastojen ja -kantojen tuntemusta (SQL Server, MySQL)
 • kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • ketterien kehitysmenetelmien hallintaa

Arvostamme erityisesti:

 • innovatiivista ja innostunutta asennetta ohjelmistokehitykseen
 • kokemusta järjestelmien välisien kommunikointiprotokollien toteutuksesta
 • tietoturvan ja salausmenetelmien osaamista
 • lääkelogistiikan ja -prosessien tuntemista
 • kokemusta sairaanhoidon tietojärjestelmistä

Persoonaltasi olet joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on ajokortti.

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan uutta ja kehittymään urallasi eteenpäin.  

Jos tunnistat tästä itsesi, laita meille hakemus ja kerro itsestäsi!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 06.01.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.