AULAPALVELUHENKILÖ, Tampere

Technopolis Oyj tarjoaa yrityksille parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 600 yritykselle ja 50 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Technopolis Oyj:lle AULAPALVELUHENKILÖÄ (Customer Service Agent) Tampereen Yliopistonrinteen toimipisteeseen. Aulapalveluhenkilönä vastaat asiakaspalvelutehtävistä Technopoliksen aulapalvelussa. Tehtävään sisältyy myös hallinnollisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä avustavia työtehtäviä kuten kokoustilojen varauksia, laskutusta, kulunvalvontaa, avainhallintaa sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä.

Odotamme sinulta kokemusta ja kiinnostusta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja, joka voi joustaa työaikojen suhteen.

Technopolis tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö sekä kansainvälisesti kasvava konserni. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Technopoliksen Tampereen Yliopistonrinteen toimipisteellä

Työt alkavat valitulla henkilöllä mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde syyskuun 2019 loppuun asti (opintovapaan sijaisuus).

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.00 – 17.00 välille ja tehtävä on kokoaikainen.

Hae paikkaa nyt, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja paikat täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistä antaa Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377 tai paivi.tammilehto@manpowergroup.fi. HUOM. Älä lähetä hakemusta/CV:tä sähköpostiin, vaan hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja linkittämällä se tähän tehtävään.

Technopoliksen työnhakijarekisterin tietosuojaseloste https://www.technopolis.fi/app/uploads/2018/05/Ty%C3%B6nhakijarekisterin-tietosuojaseloste-Toukokuu-2018-ID-228288.pdf

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.