HUOLTOMEKAANIKKO, Sodankylä

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Sodankylä, Lappi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle

HUOLTOMEKAANIKKOA Sodankylään

Työtehtävänäsi on Linde –trukkien, Wille ja Cat -koneiden huolto- ja korjaustyöt asiakkaiden tiloissa. Työssä menestyminen edellyttää sinulta yrittäjähenkistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta palvella asiakkaat laadukkaasti sekä ammattitaitoisesti. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta sekä mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta. Hallitset teknisen englannin kielen ja IT-perustaidot katsomme eduksesi samoin kuin työkokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta sekä sähkötekniikan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit vahvan perehdytyksen
sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Päivi Lahdenperä 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi  

Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 21.11.2018 sivullamme www.manpower.fi

Viimeinen hakupäivä
2018-11-21