OPERATIIVINEN PÄÄLLIKKÖ / TUOTANTOLAITOKSEN ESIMIES, Kajaani

St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi

Työpaikan sijainti: 
Kainuu, Kajaani
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme St1 Renewable Energy Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Kajaaniin

OPERATIIVISTA PÄÄLLIKKÖÄ / TUOTANTOLAITOKSEN ESIMIESTÄ

Tehtävässäsi johdat St1 Renewable Energy Oy:n Kajaanin tuotantolaitoksen operointia ja vastaat käytettävyydestä. Toimit esimiehenä tuotantolaitoksen operointia hoitavalle 12 hengen vuoro-operaattoritiimille sekä tuotantolaitoksen kunnossapidosta ja käytettävyydestä vastaavalle päivämestarille.

Päivittäinen työsi koostuu mm. aktiivisesta sidosryhmäyhteistyöstä, työntekijöiden turvallisuuden varmistamisesta, alaistesi osaamisen kehittämisestä, ohjeiden laadinnasta ja tarkastamisesta sekä toimintatapojen kehittämisestä. Lisäksi valvot ja osallistut kunnossapitotöihin, osallistut laitoksen dokumentaation ylläpitoon ja valvot hyödykkeiden riittävyyttä. Työhön kuuluu myös operoinnin ohjaus ja raportointi tuotannonohjausjärjestelmään.

Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka solmitaan St1:n kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Kajaanissa, mutta sisältää satunnaisesti myös matkustamista Suomessa.

Odotamme sinulta:

-    Tehtävään soveltuvaa alan koulutusta (esim. prosessi-, energia-, automaatio- ja/tai sähkötekniikan insinööri / DI)
-    Kokemusta esimiestehtävistä ja nykyaikaisesta henkilöjohtamisesta
-    Kokemus prosessiteollisuudesta sekä kunnossapidosta katsotaan eduksi
-    Hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä kehittää toimintamalleja
-    Itseohjautuvaa, tavoitteellista työotetta ja avointa lähestymistä muuttuviin haasteisiin
-    Hyvää suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

-    Kiinnostavan työtehtävän, jossa on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoasi
-    Hyvän perehdytyksen työtehtävään sekä organisaation tuen tehtävässä menestymiseen
-    Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
-    Innovatiivisen, innostavan ja asiantuntevan tiimin

Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Finlandin Senior Consultant Jani Laine (puh. 045 257 2526 tai email: jani.laine@fi.experis.com).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.