Customer Manager

Haemme tulosorientoitunutta Customer Manageria vahvistamaan koulutusliiketoimintaamme.

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

Customer Managerina vastaat laajan koulutustarjontamme myynnistä asiakkaillemme. Ratkaisukeskeisenä myyjänä olet päämäärätietoinen, oivallat asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti ja osaat ratkaista ne asiakaslähtöisellä tavalla. Tyytyväinen asiakas on sinulle sydämenasia. Tarjoamme sinulle laadukkaat ja arvostetut tuotteet myytäväksi, vahvasti kasvavan liiketoiminnan sekä innostavan työyhteisön.


Työtehtävät:

- Koulutusten ja tapahtumien myynti osallistuja-asiakkaille

- Uusien asiakassuhteiden rakentaminen

- Asiakassuhteiden ylläpito ja asiakkaiden koulutustarpeisiin vastaaminen

- Laadukas asiakaspalvelu


Tehtävän hoito edellyttää:

- Aiempaa kokemusta tuloksellisesta myynnistä

- Puhelimen ja sähköpostin sujuvaa käyttöä myynnin työkaluina

- Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

- Tarkkuutta, vastuullisuutta ja joustavuutta työtehtävien hoidossa

- Innostunutta suhtautumista myyntiin

- Kykyä löytää uusia potentiaalisia asiakkaita sekä analysoida asiakkuuksia


Toivomme, että olet utelias, kiinnostunut oppimaan uutta sekä tartut työtehtäviin positiivisella, itseohjautuvalla ja kehittävällä asenteella. Katsomme eduksi myös julkisen sektorin sekä yritysten organisaatio- ja päätöksentekorakenteiden hahmottamisen.


Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä, tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn.


Hae paikkaa viimeistään keskiviikkona 23.1.2019 lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen milla.helander@professio.fi. Täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Customer Manager Milla Helander p. 0438554537