TILAPÄÄLLIKKÖ , Oulu

”Rakennusteho on yksi alansa vakaimmista työpaikoista, suhdanteesta toiseen. Perheomisteisessa yrityksessämme elää vahva itse tekemisen kulttuuri. Siksi rekrytoimme elämänlaatua rakentavaan joukkoomme ammattinsa parhaita, kirvesmiehistä asiakaspalvelijoihin. Meille paras palaute valintojemme onnistumisesta on kiitelty työilmapiirimme – sekä tukeva kasvumme.”

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1
 
Liiketoiminnan kasvaessa haemme Rakennusteho Group Oy:lle nyt
 
TILAPÄÄLLIKKÖÄ
 
Tilapäällikkönä vastaat Rakennustehon omistamien vuokrakäytössä olevien toimitilojen sekä asuinhuoneistojen
 
- hallinnasta, kehittämisestä, koordinoinnista sekä ylläpidosta ja mm. huoltopalveluiden järjestämisestä
- toimitilaratkaisujen ja vuokrasopimusten valmisteluista
- kiinteistöjen taloudellisesta ja toiminnallisesta suunnittelusta ja raportoinnista
- kiinteistöjen asiakassuhteiden hoitamisesta sekä toimitilakiinteistöjen vuokralaistyytyväisyydestä 
- mahdollisista muutostyöhankkeista
 
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä työkokemusta kiinteistöjen hallintaan liittyvistä tehtävistä, esim. työkokemus isännöinnistä katsotaan eduksesi.
 
Sinussa on aimoannos markkinointihenkistä asiakaspalvelijaa, jota on helppo lähestyä. Viihdyt ihmisten parissa ja luot toiminnallasi luottamusta ja myönteistä ilmapiiriä ympärillesi kiireenkin keskellä. Erinomaiset vuorovaikutus- että neuvottelutaitosi ovat pohja erinomaisille asiakaskokemuksille. Työotteesi on aktiivinen ja olet aikaansaava osaaja.  
 
Tehtävä edellyttää valittavalta ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän vahvasti kehittyvässä yrityksessä sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen. 
 
Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä, p. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi

 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.