RASKAAN KALUSTON ASENTAJA, Turku

Suvanto Trucks Oy on täyden palvelun raskaan kaluston liike, josta löydät markkinoiden kilpailukykyisimmät vaihtoautot ja lisävarusteet. Voit tuoda käytetyt nosturit, koukkulaitteet ja kuorma-autot vaihdossa. Päällirakenteiden asennus hoituu saman katon alla. Suvanto Trucks Oy toimii Turussa, Tampereella ja Vantaalla.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt Turun toimipisteellemme vakituiseen positioon RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA. Työ pitää sisällään pääasiassa alustan korjaamiseen liittyviä tehtäviä, sekä muita tehtäviä osaamisesi mukaan. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta raskaan kaluston asennustehtävistä, mutta voit hakea paikkaa myös jos sinulla on ajoneuvoasentajan koulutus tai työkokemusta ajoneuvoasentajana. Tarjolla on liukuvan työajan ja palkallisen lounasajan lisäksi pidempiaikainen pesti, sillä alasta kiinnostuneista ja motivoituneista ammattilaisista Suvanto Trucks tulee pitämään kiinni.
 
Jotta liiallinen asentaminen ei käy mielen tai kunnon päälle, tarjoaa Suvanto Trucks kulttuuriseteleitä työntekijöilleen. Henkilökunta on mukavan leppoisaa ja asioista puhutaan suoraan ja rehdisti. Toimitilat ovat uudenlaiset ja sijaitsevat Turun moottoriajoneuvojen kehdossa Orikedolla.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla "Hae"-painiketta. Paikka täytetään heti motivoituneen henkilön löydyttyä, toimithan siis nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsulttimme Olli Tossavainen puhelimitse 045 357 8885 tai sähköpostitse olli.tossavainen@manpowergroup.fi.

 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.