KOKKI, Kalajoki

Kokkolan Halpa-Halli Oy on perheomisteinen vähittäiskauppaketju, jossa on 36 myymälää ja verkkokauppa. Palveluksessamme on n. 1500 työntekijää. Palvelemme koko perheen ostos-paikkana tarjoten laajan käyttö- ja päivittäistavaravalikoiman arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. Edullisista ja laajoista valikoimistamme löydät mm pukeutumisen, kodin ja vapaa-ajan tuoteryhmät, kemikalion sekä kattavan elintarvikevalikoiman. HH Keittiöt palvelevat asiakkaita 11 paikkakunnalla tarjoten monipuolisen lounaan lisäksi listaruokia sekä kahvilapalveluja.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Kalajoki, Ylivieska, Raahe, Kokkola, Oulainen
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Halpa-Hallille

KOKKIA

Kalajoella ripeällä aikataululla

Sinulla on kokin koulutus tai riittävästi kokemusta keittiöalalta. Voimassa oleva hygieniapassi on edellytys samoin suomen kielen taito. Olet toimeen tarttuva ja pidät langat käsissä kiireessäkin. Eduksesi luetaan valpas ja ripeä työote ja iloinen asenne hektisessä työssä keittiön kuumuudessa.

Tukenasi on osaava tiimi ja saat hyvän perehdytyksen työhön. Viikkotunteja työssä on 30 - 37,5 h ja vuorot sijoittuvat kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan. Tehtävä on aluksi 6kk määräaikaisuus, mutta vakuuttavalla työnjäljellä tulee paikasta sen jälkeen vakituinen. 

Hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 15.11.18 Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Susanna Määttä Puhelin +358401838301, susanna.maatta@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.