Customer Data Trainee

Customer Data Traineen tehtävänä on uusien asiakaskohderyhmien etsiminen ja päivittäminen tietokantaan sekä olemassa olevan asiakasdatan laadun jatkuva parantaminen.

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Terveydenhuoltoala - Health Care, Opetusala - Education, Yritysjohto - Executive Management
Tehtävien määrä: 
1

Customer Data Traineen tehtävänä on uusien asiakaskohderyhmien etsiminen ja päivittäminen tietokantaan sekä olemassa olevan asiakasdatan laadun jatkuva parantaminen.

Vastaat sinulle nimettyjen tietokantaprojektien läpiviennistä itsenäisesti yhdessä tietokantavastaavamme johdolla. Opit harjoittelujakson aikana CRM-järjestelmän käytön syvällisesti sekä miten rakennetaan ja päivitetään yrityksen tietokantaa systemaattisesti tukemaan liiketoimintaa.

Työ vaatii tarkkuutta, itsenäistä otetta työhön sekä sujuvaa hakukoneen käyttöä. Harjoittelujakson kesto on 6kk ja harjoittelu on palkallinen. Toimipisteenä on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä. Harjoittelupaikka sopii esimerkiksi korkeakouluopiskelijoille tehtäväksi osana koulutusta.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.4.2018 mennessä osoitteeseen juho.manni@professio.fi

Professio on innovatiivinen tapahtumajärjestäjä ja päättäjämedia. Luomme yli 100 tapahtumaa ja koulutusta, joissa tuhannet päättäjät ja asiantuntijat verkostoituvat vuosittain. Fokusalueemme on kasvava ja murroksessa oleva julkinen sektori ja julkisten palvelut, mm. alan johtavat tapahtumat Tulevaisuuden Sairaala ja Digitaalinen Suomi ovat käsialaamme.