HUOLTOASIANTUNTIJA (Robotiikka) , Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Meillä NewIconilla yritystoiminnassa menee hyvin ja kasvatamme markkinaosuuttamme, siksi tarvitsemme joukkomme lisää motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia. Nyt tarjolla on vakituinen työsuhde    

HUOLTOASIANTUNTIJA (Robotiikka), Kuopio

Meillä pääset tekemään Iso-Fixu varastoautomaattien ja muiden NewIcon Oy:n tuotteisiin kuuluvien tuotteiden määräaikaishuoltoja ja erilaisia LTC-ylläpitopalveluja sekä päivystysluonteisia asiakaspalvelutukitehtäviä. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan asiakaspalvelun, joten omatoimisuus, aktiivisuus ja asiakaspalvelutaidot korostuvat työssä.  

Työssä et pääse sammaloitumaan, sillä noin kolmasosa työstä tehdään asiakkaan tiloissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Tässä työssä saat käyttää ongelmanratkaisutaitojasi ja pääset oppimaan koko ajan uutta. 

Haluamme joukkoomme tekijän, jolla on  

osaamista ja koulutusta automaatiosta, sähköstä ja/tai robotiikasta
monipuolista Windows osaamista ja muutoinkin hyvät IT-taidot   
englannin ja suomen kielen taitoa
sujuvat asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot   
paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
motivaatiota oppia lisää ja kehittyä työssään aina vain paremmaksi osaajaksi  

Me haluamme tarjota sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään työtä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan ja kehittymään työntekijänä asiantuntijaksi.  

Jos tunnistat tästä itsesi, laita meille hakemus ja kerro itsestäsi!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 30.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen, p. 040 570 1065tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.